Közeledik a Fuss neki!

Az egész Fuss neki lényege az, hogy adományokat gyűjtsünk iskolaszépítés céljából. Szeretnénk iskolánk bejáratát díszíteni  névtáblával, virágtartókkal,  kertelemekkel és használatba állítani egy iskolazászlót –iskolacsengővel.  Mindezt az iskolai szimbólumunkkal díszítenénk: vidám, színesceruza mintával!

Nos, ezért a célért a mi iskolánknak van 14+1 Nagykövete, akik október 11-én rajthoz állnak a közeli domboldalon és több kilométert futnak. Ingben és gatyában…Közben, akinek tetszik az ötlet és szeretné az elgondolást kiviteleztetni, pénzt adományoz valamelyik futónak. Így a 14+1 ember gyakorlatilag pénzt gyűjtöget az  ISKOLAI SZIMBÓLUMOKRA. A 14 nagykövet megtekinthető a www.fussneki.ro/Szervezetek/ AC Eufonia oldalon. 

Az adományokat el lehet juttatni a következő utakon:

  • direkt a futónak adni, aki továbbítja az SZKA-nak ( aki a projektet vezeti )
  • az iskolában az Egyesületünkhöz eljuttatni tanítón/ osztályfőnökön keresztül- ahonnan szintén az SZKA-hoz kerül az adomány,
  • online utalni a fussneki.ro honlapon keresztül,
  • bankon keresztül utalni,
  • szponzorizálás útján keresztül utalni, amihez szerződés kell

Az adományozás nem kötelező, opcionális.

Az adományokat október 11-ig lehet felénk irányítani.

Az összegyűlt adomány 90%-át az SZKA átutalja nekünk, amikor a tervet megvalósítjuk. A végén médiában és hivatalos utakon elszámolunk a projekttel. Persze veletek is.

Fontos tudnivaló: aki onlinen adakozik, csak az jelenik meg név szerint a fussneki.ro honlapon.

Aki osztályszintű gyűjtés részese, ott az osztály jelenik meg a honlapon ( pl. VI.A.)

Minden jó szándékú adakozót megnevesítünk jelen hirdetőtáblánkon és az iskola honlapján ( www.orbanbalazs.ro) a futás lejárta után.

 

Nos, neki futunk???