2015. június hónap bejegyzései

Szerző: Bejegyzés időpontja:

Forró napok a nyolcadikosoknak

Július 22-én megkezdődött a Nemzeti Értékelés, a nyolcadikosok vizsgaidőszaka. Hétfőn román nyelv és irodalomból, kedden anyanyelvből és szerdán matematikából vizsgáznak.

Szerző: Bejegyzés időpontja:

Tanévzáró 2015

,,Az Orbán Balázs Általános Iskola életében lezárul egy iskolai tanév. A maga mérhetetlenül hosszú román és magyar óráival és megmagyarázhatatlanul rövid szüneteivel, a sok tanáccsal, paranccsal, ellenőrzéssel, kocolódással és önfeledt nevetéssel.”- mondta Gábos Anna igazgatónő az utolsó iskolai napon.

DSCF0392 Folytatás

Szerző: Bejegyzés időpontja:

Végzős diákjaink 2015

A 2014-2015-ös tanévben két nyolcadik osztályunk végzett : Kecseti Csaba és Nagy Jenő osztályfőnöksége alatt. Búcsúzunk tőlük!

Folytatás

Szerző: Bejegyzés időpontja:

A jövő ígéretei

Két kisdiákunk: Kuti Dóra ( III.A.) és Szabó Hunor ( III.A.) kiemelkedő eredményeket értek el az atlétika terén. Mindkettő Kuti László testnevelő tanár diákja.

DSCF0042

 

Szerző: Bejegyzés időpontja:

Mesélnek a gyermekek…

DSCF0103

A Városi Könyvtár ,, BARÁTSÁG” elnevezésű pályázatára iskolánk több tanulója benevezett. A pályamunkákból kiadvány készült, mindannyian büszkén vettük kezünkbe a könyvet! Feleki Hanna ( IV.B.)/ Feleki Zsófia ( I.A.)/ Gálovits DSCF0106Réka ( I.A.) meséit olvashatjuk benne. Így kezdik a pályát a majdani nagy írók?

 

 

 

 

 

Folytatás

Szerző: Bejegyzés időpontja:

Labdarúgóink győzelme

A csapat megint bizonyított!

DSCF9915Miután a megyei versenyen első helyezést értek el, a sepsiszentgyörgyi regionális szakaszon focistáink dicséretet kaptak! Gratulálunk!